Lån & Spar Bank

Lån og Spar Bankwww.lsb.dk

Forskellige korttyper hos Lån & Spar Bank:

Xtra-konto – Med en Lån & Spar Xtra-konto får du et væld af fordele, som kan spare dig mange penge. Lån & Spar Xtra MasterCard er et kombineret rabat-, benzin- og kreditkort, som du kan bruge hjemme og i udlandet.

Visa/Dankort – Et Visa/Dankort er en udvidelse af Dankortet. Når du bruger kortet i Danmark, fungerer det som et ganske almindeligt Dankort. Men du kan også benytte det i udlandet både til at hæve udenlandsk valuta og til at betale i forretningerne.

Dankort – Det er gratis at få udstedt et Dankort i Lån & Spar Bank. Du kan bruge et Dankort som betalingskort i de fleste butikker her i landet. Du kan også bruge et Dankort til at hæve kontanter i alle pengeautomater i Danmark.

Visa Electron – Visa Electron er et nemt og sikkert betalingskort. Det særlige ved Visa Electron i forhold til et almindeligt Visakort er, at når du bruger kortet, bliver det automatisk undersøgt, om der er dækning på din konto, inden din betaling gennemføres.

MasterCard Debet – MasterCard Debet er et nemt og sikkert betalingskort. Det særlige i forhold til et almindeligt MasterCard er, at når du bruger kortet, bliver det automatisk undersøgt, om der er dækning på din konto, inden din betaling gennemføres.

MasterCard – Med et Lån & Spar MasterCard til kun 695 kr. får du næsten ubegrænset betalingsfrihed, uanset hvor i verden du befinder dig. Sammen med kortet får du også MasterCard PLUS, der er en bred vifte af forsikringer inkl. en omfattende rejseforsikring til dig og din husstand.

MasterCard Plus – MasterCard PLUS er til dig, der vil være dækket godt ind, hvis uheldet er ude. MasterCard PLUS er en vifte af forsikringer, der gør din og din husstands hverdag mere sikker. Du skal bare huske at betale med kortet, når du køber rejser, mobiler og ting.

Udgivet i Banker